Make your own Glitter Graphics

Pengikut

Jom Layan Iklan Ni...

03 Februari 2011

ABM 2011

Salam kawan2..mesti rata2 guru prasekolah skrang ni dok tgh upgradekan abm masing2 kan??? mmm..sy pun termasuklah dalam list tu...byk pulak ABM on9 skrang ni...hehehe apalagi ambik ja kemudahan yg ada tu...terima kasih banyak2 untuk SIFU kami...kak gee (SK DUA) yg banyak tolong kami...x lupa jugak untuk sahabat sy Zurita Saad di Tabika KEMAS Sungkap para banyak betul sumbangan ABM yg mereka buat...kami ni tukang beli n tukang print..hahaha..bukan x mau buat tp belum berkesempatan...ada yg dibuat tp x sempat nak upload..hehe maklumlah bz memanjang!!
OK kawan2 yg di bawah ni sy dapatkan dr CD kak gee...dan sy warnakan sikit utk lebih ceria...hehe




Yang ini pula ABM dari sahabat saya..Zurita Saad.. kalau berminat boleh email saya di yantiey76@gmail.com @ FB neskepi es..hehehe






OK tak????? nanti akan sy upload banyak lagi ABM yer....sabar...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan